Ezidáig háromszor voltunk a lakásban. Először, amikor a hirdetés alapján az ingatlanossal együtt elmentünk megnézni a lakást; másodszor, amikor úgy döntöttünk, hogy az összes eddigi lakás közül ez tetszik nekünk a legjobban, és szándékunk komolyságát kifejezendő, megkezdtük a tárgyalásokat; harmadik alkalommal pedig már építész apósom is velünk tartott, aki szakértő szemmel is megvizsgálta a lakást, illetve a maga kíméletlen határozottságával be is fejezte az előző alkalommal megkezdett tárgyalást. A megegyezésre majd a későbbiekben még visszatérek, mert megér egy külön "tanulmányt".

A második és harmadik alkalommal - alaprajz híján - már végeztünk néhány mérést is, hogy tudjunk számolni, hova mi és mekkora kell, mégis milyen felújítási költségekkel kell majd még számolnunk. Alaprajzunk továbbra sincs, de mire nem jó a net, ha nem arra, hogy az ember néhány keresőszó beírásával talál egy ugyanolyant.:)



Tehát körülbelül így néz ki a leendő lakásunk, mint ahogyan az a mellékelt ábrán is látható. A francia erkély ugyan nem stimmel, és nem vagyok benne biztos, hogy teljesen méretarányos-e a kép, mert a konyha azért ennél csőszerűbb egy picit, lévén, hogy a konyha fala egy vonalban van a wc falával.

Fotóink sincsenek egyelőre a lakásról, csak azok, amik a hirdetéshez voltak mellékelve. De azért ezeken nagyjából felmérhető a lakás állapota, és láthatóbb a fő dolgok, amiket fel kell majd újítanunk.
Szerző: Angyali  2008.04.07. 15:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edesotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr12407888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása