Időközben eltelt majdnem két hónap, és úgy tűnik, lassan a végére érünk a vásárlási procedúrának, és nekieshetünk a lakás felújításának is. Ha minden stimmel, akkor ma kifizetjük az eladóknak az utolsó vételárrészt is és megkapjuk a kulcsokat. Két napja az órákat is átírattuk már a nevünkre, előtte hétvégén pedig ki is költöztek az eladók a lakásból.

Hétfőn, amikor elmentünk leolvasni az órákat - víz, villany... -, akkor volt szerencsém immáron csupaszon, üresen is látni a lakást. Hát... egy picit csalódtam. Most valahogy sokkal kisebbnek tűnt, mint amilyennek megmaradt az emlékeimben, ráadásképp egyből szembetűnőbb lett az is, hogy mennyi mindent kell megcsinálni azon a lakáson. Mindez már csak azért is fájdalmas volt, mert időközben úgy alakultak a dolgaink, hogy fele annyi pénzünk lesz a felújításra, mint azt eredetileg terveztük. Pedig a fantáziánk még csak most indulna be igazán, hogy mekkora lehetőségek is vannak itt, mi mindent lehetne ötletesen megcsinálni...

Ma, a kulcsok átvétele után megyünk és kicseréljük a zárakat, pontosan lemérünk mindent, és szeretnék fotókat is csinálni a lakásról, hogy aztán majd lehessen egy amolyan "előtte - utána" albumunk a lakásról. Egyelőre csak azok a fotók vannak meg, amik az egykori hirdetésből megmaradtak, hamarosan felteszem őket. Hát... Van mit csinálni.:)
Szerző: Angyali  2008.05.30. 17:24 Szólj hozzá!

Címkék: felújítás kulcsátvétel órák átírása zárcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://edesotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr80495338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása